martes, 10 de marzo de 2015

Pujada a Penya el Frare 2015

Aquesta setmana en el que a atletisme popular es refereix, les dues carreres  en que  van participar atletes del Club Atletisme Alcoi, van esser les següents començant per el “Xitxarra Trails 2015”, amb la “VIII Pujada a la Penya del Frare”, que va tenir lloc el diumenge 8 de març del 2015 a Muro, amb eixida i arribada a la Plaça el Matzem, amb un recorregut de 20.600 metres i desnivell positiu de 505 metres. La carrera que discorria per la coneguda penya de la població veïna, va tenir una participació superior als 420 corredors als quals s'imposava el banyerí integrant del Like Sport Lurbel: José Esteban Martínez Tecles, amb 1:22:47, va accedir al podi, 12é Víctor Antolí Martínez, 1:32:55, C. A. Alcoi, 1er Promesa Masculí, els altres atletes del Atletisme Alcoi es van classificar així:
418 Giner Monserrat, Oscar, 2:37:43, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 154
L’equip del Atletisme Alcoi es classificava 3er, en aquesta categoria masculina.
En està ocasió se'ns faciliten les classificacions, masculina i femenina separades, amb aqueta segona es va imposar la component del Peña Coyote: Gloria Company Tomás, amb 1:50:13, els podis del Club Atletisme Alcoi van correspondre: 2ª Raquel Jordá Llopis, 1:51:45, C. A. Alcoi, 1ª sènior Femenina. 6ª Cristina Díaz Pérez, 1:58:55, C. A. Alcoi, 2ª Veterana Femenina, les altres atletes del Atletisme Alcoi es van classificar així:

028 Llinares Casiano, Carolina, 2:21:25, C. A. Alcoi, Vet. Fem. 011