martes, 3 de marzo de 2015

L'Infern Trail i Colitrail

Aquesta setmana en el que a atletisme popular es refereix, les carreres  en que  van participar atletes del Club Atletisme Alcoi, van ser començant per L’ Infern Trail, disputada el dissabte 28 de febrer de 2015, amb eixida i arribada a la població d'Orba, carrera que transitava per la denominada Catedral del Senderisme i que ve a tocar part de el “Barranc del Infern en la Vall de Laguar”, el recorregut de la qual abastava 39 quilòmetres amb un desnivell positiu d'1.900 metres, arribant-se a classificar un total 304 corredors als quals s'imposava l'atleta del C.M. U. M. M. A, Aranda Martín, Sergio, amb 3:50:15, mentre el primer corredor del Club d’Alcoi en arribar a la línia de meta, en el lloc 54é, Reig Ferri, Fernando, 4:39:08, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 18é, els altres atletes del Atletisme Alcoi es van classificar així:
070 Moral Rodríguez, Rafa, 4:48:24, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 045
213 Peidro Coper, Rafael, 5:53:33, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 130
223 Sanz Palop, Javier, 5:59:35, C. A. Alcoi, Vet. Masc.133
261 Parrado Marcos, Gonzalo, 6:31:01, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 158
El següent dia, diumenge 1 de març de 2015, a Onil es disputava el denominat “Colitrail 2015”, Carrera per Muntanya d'Onil, Inclòs en el “Campionat de Lliga FEMECV 2015.
En les modalitats de la prova calia cobrir les següents distàncies, Categoria Absoluta: 28.000 metres, desnivell (1.300m /+), Categoria Juvenil: 12.400 metres, desnivell (650m/+), amb una inscripció 384 atletes i un dia magnífic que va animar molt l'Àrea Recreativa de Santa Ana, per on se circulava la carrera, en la qual s'imposava el corredor del C.D. de Muntanya i Escalada Like Sport, Cardona Torres, Ignacio, amb 2:08:43, el primer atleta del Club Atletisme Alcoi a creuar la meta, era 15é Miró Albero, David, 2:21:56, a continuació donem una relació de com es van classificar els corredors del Club alcoià, aquesta classificació és tal com ens la facilita l'empresa encarregada del cronometratge:
134 Francès Vicedo, Marcos, 3:05:20, S. M. C. A. Alcoi, Vet. Masc. 036
153 Miró Albero, Jorge, 3:08:30, Indep. (Alcoi)
021 Díaz Pérez, Cristina, 3:25:50, C. A. Alcoi, Vet. Fem. 005
229 Muñoz del Àguila, Ximo, 3:34:58, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 066
286 Giner Monserrat, Oscar, 4:29:27, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 089

I finalment en Oliva on es disputava XIII Mitja Marató Ciutat d’Oliva, en el 10,5K, el integrant del Club Atletisme Alcoi, que aplegava a la meta en el lloc 46, Bernat Iborra, Lluís, amb 0:44:26, aconseguia pujar al podi com s primer en Juvenil Masculí