Contacto

Club Atletismo Alcoy
Plaça, Vicent Andrés Estellés, 2 (bajo)
03801 Alcoy

atletismoalcoy@hotmail.com

Facebook3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, el meu nom és Vicent Peris,tinc 33 anys, sóc de Borriol (Castelló)i el motiu que fa que els escriga, és pel fet que aprofitant que passaré uns dies de Pasqua en Alcoi amb la meua parella i filla, voldria sortir a correr per la Serra de Mariola. Prepare curses com la MIM (63 km) i encara que els meus temps són modests si algú és brinda a acompanyar.me o indicar.me alguna senda fàcil estaré molt agraït. Al moment en que algú de vosaltres vinga per la meua zona, clar està el duré pels llocs on transcorre la nostra marató de montanya (MABO) i d'altres llocs d'interés de la meua zona com a intercanvi muntanyer. Gràcies i Salut.

perisgorris@hotmail.com

Anónimo dijo...

Torne jo, per dir ací la meravella de persones que he pogut trobar en la meva cuurta estada en la vostra ciutat. Allí com si d'una cita a cegues és tractara vaig quedar "amb el meu amic Primo", després van anar venint Saul, Oscar i Victor. Junts a tots ells vaig trotar per la vostra Serra coincidint amb altres membres del Clb entre ells Rafa, amb el qui vaig entablir contacte per primera vegada (gràcies). El cansament va ser menor, em vareu dur "entre cotó". Per la vesprada com si d'una peli d'espies és tractara es va presentar una persona, d'aquestos que tampoc vols que és borre mai el vincle, Paco Fuster junt a Primo va fer que passarem unes hores meravelloses e inoblidables pels vostres locals i per la vostra tradició i cultura.
Per si no ho he dit abans: el meu nom és Vicent Peris, tinc 33 anys, sóc de Borriol...

ACÍ TENIU UN AMIC

Enrique Sanchis dijo...

Únicamente para FELICITAROS por la gran organización de la carrera que habéis desempeñado junto con los voluntarios. ENHORABUENA a todos los que habéis participado en dicha organización y en la elección de la camiseta, Bonita! Bonita! , muy buen gusto. Pocas carreras pueden presumir de tal organización.

Un corredor popular que ha participado en la prueba de hoy y de otros años y que os está agradecido por el esfuerzo.

Enviado por Enrique Sanchis López