martes, 10 de marzo de 2015

XVI Volta a Peu a Xabia, 8/3/2015

L'altra prova a la qual ens referirem, era la primera de el “19é Circuit a Peu Marina Alta 2015”, que corresponia a la “XVI Volta a Peu a Xàbia” , que es disputa en l'esmentada localitat costanera, amb una temperatura més aviat fresca, la qual cosa va fer la carrera molt suportable, en la prova van prendre part més d'1.600 corredors classificats, els quals van haver de cobrir un recorregut d'una mica més de 10.000 metres, la majoria d'ells amb vista al mar. S'imposava el albaidines del C. A. Més Que Running- Km42: Félix Pont Chafer amb 0:32:44, el primer corredor del Club Atletisme Alcoi, va esser, 735é  Osuna Huertas, José, 0:49:42, Vet. E Masc. 11é. Els altres atletes del club d’Alcoi es van classificar així:
0931 Mira Cabrera, Saúl, 0:51:57, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 413
0944 Giner Pérez, Antonio, 0:52:06, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 019
0991 Carchano Matarredona, Vicent, 0:52:47, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 022
1153 Torregrosa Samper, Josep, 0:55:21, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 028

El grup de veterans E del Club Atletisme Alcoi, en la seua majoria vénen prenent part en aquest circuit, pràcticament des del seu inici, quan encara es denominava Marató per etapes i constava de quatre proves, en l'actualitat són deu.