lunes, 2 de marzo de 2015

Campionat Autonómic Juvenil P. C. + Control A

Acabades les fases autonòmiques de Camp a través, comencen a disputar-se els Campionats Nacionals de la mateixa modalitat, per la qual cosa diumenge passat 22 de febrer del 2015, es disputava a Càceres el L Campionat d'Espanya de Camp a través de Clubs, en el qual va haver-hi representants alcoians en diferents clubs de la Comunitat.
Destacarem que Antonio Criat Pavón, creuava la línia de meta en el 9º lloc, amb 20:32
Sent el primer corredor del Playas de Castellón, a cobrir els 6.050 metres del recorregut, en la categoria de Juvenil Masculí, aquest club es va classificar quart.
Formant part del Atletisme Crevillent, arribava a meta en el lloc 37º Hamza Bachiri, també format en C. A. Alcoi, ell i els seus companys van aconseguir el 10º lloc per al seu club.
Per al XCVII Campionat d'Espanya de Camp a través, en Alcobendas a disputar el 15 de març pròxim acompanyara en aquesta categoria a aquests dos xavals l'integrant del C. A. Alcoi, Javier Mirón Caro, classificat per a aquesta modalitat d'Individuals.
A València en les pistes del Luis Puig, el dissabte 28 de febrer de 2014, també estaven convocats els atletes del Club Atletisme Alcoi, per a disputar el Campionat Autonòmic Juvenil P. C. + Control A, amb els següents resultats: