martes, 24 de febrero de 2015

Mitja Marató de Xàtiva i del Espadán

Aquesta setmana en el que a atletisme popular es refereix, les carreres  en que  van participar atletes del Club Atletisme Alcoi, va ser la II Mitja Marató de Xàtiva, disputada el diumenge 22 de febrer de 2015, i va tenir una inscripció superior als 1.600 corredors, aquesta carrera d'un recorregut de 21.095 metres, es va proclamar vencedor l'integrant l'atleta que va quedar segon en el recent Cross Ciutat d’ Alcoi, component del C. A. Apolana d'Alacant: Boucetta Mohamed, amb 1:05:42, mentre el primer corredor i únic del Club d’Alcoi en arribar a la línia de meta, en el lloc 984é Osuna Huertas, José, 1:51:27, sent 9é com a Veterà F Masculí
I finalment passant per diferents poblacions de l'alt Palància es disputava la XVII Marató del Espadán, amb un recorregut de 21.195 metres homologats per la FEMECV, es van classificar fins a 1.059 corredors imposant-se el component del C. M. Vistabella, Queral Ibáñez, Remigio, amb 3:34:39, els atletes del Club Atletisme Alcoi es van classificar així:
142 Martínez Ruiz, Jacobo, 4:58:18, S. M. C. A. Alcoi, Sènior Masc. 085
310 Bravo Marín, Daniel, 5:30:51, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 167
393 López Ferrando, Zeus, 5:43:57, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 206
513 Mora Fernández, Gonzalo, 6:07:28, C. A. Alcoi, Vet. 1 Masc. 199
705 Moral Rodríguez, J. Pedro, 6:42:49, C. A. Alcoi, Vet. 1 Masc. 276
761 Muñoz Rubio, Benja, 6:55:54, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 344