jueves, 20 de noviembre de 2014

10K i Marato Trinidad Alonso, Valencia 16/11/2014

Aquest cap de setmana en el que atletisme popular es refereix les proves que han convocat atletes del Club Atletisme Alcoi han sigut la Marató de València, Trinidad Alonso i els 10K València, Trinidad Alonso, ambdues en la capital de la comunitat i a Xixona on es disputava la 3ª Pujada a la Penya Migjorn, començarem amb els 10K en la qual s'imposava l'independent, Yusuf Kibet Biwot, ací el únic atleta del Atletisme Alcoi creuava la línia de meta en el lloc 6.350 i  era, Saul Ramírez Molina, amb 1:10:55. Segons l'organització es va superar la xifra de 8.000 participants.

Quant a la Marató, va superar les 13.000 inscripcions, el primer corredor a cobrir els una mica més de 42 quilòmetres que consta aquesta prova va ser el keniata, Jacob Kendagor, amb 02:08:39, hem de desplaçar-nos fins al lloc 145 per a trobar a l'alcoià del C. A. Alcoi, Jorge Gisbert Hinojosa, amb un temps de 02:44:59, sent 30er en la categoria de Veterà B Masculí. el corredor del Club Atletisme Alcoi que participava a la prova  de València van ser  Victor Terol Cascant, que aplegava en el lloc 518, amb un temps de 02:58:30, essent  161é en Veterans A Masculí. Els atletes de les dues  van haver de suportar un desagradable vent durant la durada de les proves.