jueves, 20 de noviembre de 2014

3ª Pujada a la Penya Migjorn, Xixona 16/11/2014

I finalment ens referim a la “3ª Pujada a la Penya Migjorn”, disputada a Xixona amb pujada a l'esmentada penya, on es devia cobrir una distància de 21 quilòmetres, amb un desnivell positiu d'1.100 metres i si a València va molestar el vent, ací va ser el no va mes. Van arribar a classificar-se un total de 272 corredors, imposant-se a tots ells el banyerí del Trivici Team, Joaquín Martí Calabuig, amb 1:52:44, el primer atleta del C. A. Alcoi en creuar la línia de meta en la  4ª posició era, Alejandro Córcoles Satorre, amb 1:58:38, la resat de components del Club Atletisme Alcoi, es van classificar així:
096 Monleón Cazalilla, R. Jesús, 2:36:16, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 069

També va haver pujada per a la categoria de Juvenils, amb una distància de 14 quilòmetres, ací es van classificar 21 atletes, imposant-se el component del Club Atletisme Alcoi, Borja Córcoles Satorre, amb 1:23:50.