martes, 11 de noviembre de 2014

Desafiaments Lurbel i I Trail Les Caves, 8 i 9 de Novembre 2014

Aquest cap de setmana en lo que atletisme popular es refereix les proves que més atletes del Club Atletisme Alcoi han convocat han sigut tres carreres de muntanya els Desafiaments Lurbel, aquests disputats els dos a Finestrat, el Marató de 40 quilòmetres amb desnivell acumulat de 5.500 metres i l'Ultra de 85 quilòmetres amb desnivell acumulat d'11.000 metres, ambdues proves van discórrer pels cims del Puig Campana i Aitana, en la prova dels 85.000 metres van arribar a classificar-se 259 corredors imposant-se el component del C. A. Grumocs de Callosa de Segura, Daniel Martínez Rufete, amb 09:45:17, mentre el primer corredor del Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta era, 083 Moral Rodríguez, Rafa, 14:49:41, Sènior Masc. 064 els altres atletes del club alcoià es van classificar així:
166 Moral Rodríguez, J. Pedro, 16:54:33, Vet. Masc. 054
167 Bravo Marín, Daniel, 16:54:33, Sènior Masc. 109
I en el denominat Marató amb 40 quilòmetres, van arribar a classificar-se fins a 276 atletes, s'imposava en aquesta prova el component del Iruncalp de Calp, Josué Aran García, amb 04:30:10, el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta en 6ª posició era, Martínez García, Jorge, 04:51:56, Sènior Masc. 4ar, mentre la component del Club d`Alcoi, que entrava en el lloc 107, Cristina Díaz Pérez, amb 06:47:39, era 1ª en Veterana Femenina, els altres atletes dei Atletisme es van classificar així:
266 Giner Monserrat, Oscar, 09:08:58, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 067

I finalment el diumenge 9 de novembre de 2014, amb eixida i arribada a Agres, es disputava l'I Trail les Caves, amb el qual finalitzava el “Circuit Xitxarra Trail 2014”. La prova constava d'un recorregut de 25 quilòmetres, amb desnivell acumulat d'1.255 metres acumulats. En la carrera es van classificar fins a un total de 283 atletes, entre homes i dones en aquesta ocasió les classificacions són diferents, en la categoria Masculina s'imposava l'alacantí i integrant del Domingo a las 8, Sergio Gutiérrez Ferrol, amb 02:03:43, el primer corredor Club Atletisme Alcoi a arribar a meta  en 9ª posició va ser  Córcoles Satorre, Alejandro, 02:15:24, Promesa Masc. 1º, Els altres atletes del Atletisme Alcoi es van classificar així:
063 Francès Vicedo, Marcos, 02:37:47, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 011
216 Ramírez Molina, Saúl, 03:14:45, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 117