martes, 7 de octubre de 2014

També dissabte passat 4 d'octubre del 2014 es disputava la 13ª prova de el “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, en aquesta ocasió era la XV Gran Fons Monica Pont, la carrera va tenir lloc a Albaida amb una distància a recórrer de 10.600 metres i una participació superior als 460 atletes i va gaudir d'una bona temperatura per a la pràctica d'aquest esport, fins i tot la pluja va acompanyar als atletes en alguns trams. La prova d'unes característiques similars a les anteriors disputades, va tenir el seu vencedor en l'atleta del C. A. Cárnicas Serrano, el albaidines, Octavio Sánchis Penadés, amb 0:36:04, mentre el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta, va esser en el lloc 44è, Vañó Borràs, Derik, amb 0:44:06, sent 23è en Sènior Masculí, els altres corredors del Atletisme Alcoi es van classificar així:
213 Sempere Quilis, J. Vicente, 0:51:38, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 127

389 Giner Pérez, Antonio, 1:00:07, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 218