martes, 7 de octubre de 2014

Botamarges 2014

Aquest cap de setmana passat ha sigut pròdig quant a proves d'atletisme popular, començarem per una clàssica que es va disputar dissabte passat 4 d'octubre del 2014. En la pedania de Forna (Marian Alta) la carrera es denominava VI Botamarges, Carrera per Muntanya, Amb trajecte a cobrir de 69 quilòmetres, amb un desnivell de (3.500m/+), aquesta carrera amb eixida i arribada a l'esmentada pedania, va circular per sis municipis de La Safor i Marina Alta. La prova va començar a les sis de la matinada i gojar d'una temperatura acceptable. En la carrera hi havia un total de cinc-cents inscrits. Imposant-se categoria masculina el corredor del C. A. Xàtiva, Josep Cebrià Garzo, amb 07:43:12, sent el primer atleta del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia en 5ª posició, Miró Albero, David, 08:12:41 amb 08:11:35,  els demes atletes del club alcoià es van classificar així:
005 Miró Albero, David, 08:12:41, S. M. C. A. Alcoi (Urban Runners), Sènior Masc. 005
086 Javaloyes Campillo, Mario, 11:20:44, C. A. Alcoi., Sènior Masc. 081
087 Terol Cascant, Víctor, 11:20:44, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 081

279 Mora Fernández, Gonzalo, 14:29:56, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 222