martes, 7 de octubre de 2014

Solana Trail, 2014, Beneixama

I el diumenge 5 d'octubre de 2014 a Beneixama es disputava el denominat IV Solana Trail, proves incloses el Xitxarra Trail, diem proves ja que van ser una de 28 quilòmetres, 1.056m/+ puntuable per al circuit i una de 18 quilòmetres, 583m/+ no puntuable i una marxa senderista no competitiva, en la primera va haver-hi un total de 344 inscripcions. En la primera en la categoria masculí es va proclamar vencedor l'atleta independent de La Font de la Figuera, Javier Soriano Revert, amb 2:01:09, en primer corredor del Club Atletisme Alcoi en creuar la línia de meta en el lloc 16è, era Alejandro Corcóles Satorre, amb 2:20:36, 1er Promesa Masculí, (Alcoi), els altres atletes del Club d`Alcoi es van classificar així:
038 Sánchez Pons, Carlos, 2:26:19,  C. A. Alcoi, Sènior Masc. 025
042 Egea Linares, Pau, 2:27:59, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 029
080 Giner Monserrat, Marcos, 2:42:01, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 050
110 Bravo Marín, Daniel, 2:48:27, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 068
230 Company Moltó, Nacho, 3:15:20, C. A. Alcoi, Màster Masc. 018

Quant a la classificació femenina es refereix la guanyadora va ser la integrant del C. E. M. Los Machaca Piedras, Ana Abad García, amb 2:42:28, la primera i única corredora del Atletisme Alcoi a arribar a meta en el lloc 3º era la component del Club Atletisme Alcoi, Cristina Díaz Pérez, amb 2:55:12, sent 1ª en Veterana Femenina.