lunes, 29 de septiembre de 2014

Dissabte passat en la localitat castellonenca de la Vall D`Uixó, va tenir lloc el “Campionat Autonòmic 2014 de Carrera Vertical FEMECV”, amb una distància a cobrir de 3.500 metres i un desnivell de 450 metres +, en categories Absoluta, Juvenil i Cadet. En la prova van prendre part un total de 55 participants, en la categoria masculina s'imposava el corredor del C. A. Llebeig de Xàbia, Ignacio Cardona Torres, amb 0:21:19,  el podi del atleta del Club Atletisme Alcoi, 23é Alejandro Corcóles Satorre, 0:25:04, C. A. Alcoi, 3er Promesa Masculí, els altres atletes d'aquest del Club es van classificar així:
012 Miró Albero, David, 0:24:25, S. M. C. A. Alcoi, Sènior Masc

També dissabte passat 27 de setembre del 2014 es disputava la 12ª prova de el “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, en aquesta ocasió era la XII Volta a Peu a Llutxent, la carrera amb una distància a recórrer de 9.100 metres i una participació superior als 420 atletes i va gaudir d'una bona temperatura per a la pràctica d'aquest esport, i amb un traçat dur en els seus inicis i una segona part més aviat còmoda. En la prova oficiava d'animador el degà del periodisme d'atletisme Recaredo Agulló Albuixech. En la carrera imposava l'atleta molt vinculat a Gorga i component del C. A. Massamagrell, Andrés Navío Martínez, amb 0:31:17, mentre l’únic podi del Club Atletisme Alcoi en aquestes categories ,  va esser en 25é lloc arribava Derik Vañó Borràs, 0:38:45, C. A. Alcoi, 1er en Junior Masculí, , els altres corredors del Atletisme Alcoi es van classificar així:
176 Sempere Quilis, José V., 0:24:42, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 033
207 Díaz Pérez, Cristina, 0:43:29, C. A. Alcoi, Vet. A Fem. 006
208 Giner Monserrat, Marcos, 0:43:29, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 066
322 Giner Pérez, Antonio, 0:48:09, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 017
351 Mira Cabrera, Aarón, 0:49:49, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 111

Previ a la carrera dels majors es van disputar les dels xavals, on va prendre part l'alumna de l'escola del Club Atletisme Alcoi, Infantil Femení 1ª Mireia Doménech Vicedo.