martes, 21 de octubre de 2014

Aquest cap de setmana passat el denominat, “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, va canviar l'asfalt per camins i sendes de muntanya, per a disputar el diumenge 19 d'octubre del 2014, la X Volta Pel Benicadell, la carrera amb eixida i arribada a Salem, tenia una distància per recórrer de 14.700 metres i va tenir participació superior als 470 atletes i va gaudir d'una temperatura més aviat calorosa per a època en què estem, van acudir a la cita els especialistes de la modalitat, encara que notarem en falta a la elit d'aquesta.
La prova que compartia a parts iguals una pujada fins a les faldes del Benicadell, on es planejava un parell de Quilòmetres i una baixada fins a la meta, va tenir el seu vencedor en l'atleta del C. A. V. A. Kelme (Ontinyent), Gilberto Vicedo Ribera, amb 1:00:47, mentre el primer corredor del Club Atletisme Alcoi  a creuar la línia de meta, va esser la femina. Cristina Díaz Pérez, en el 182 lloc i amb un temps de  1:25:47, C. A. Alcoi, 3ª Veterana A Femenina. Els altres corredors del  club alcoià es van classificar així:
031 Pallarès Micó, David, 1:10:21, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 017
154 Monleón Cazalilla, R. Jesús, 1:23:07, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 068
269 Giner Pérez, Antonio, 1:31:54, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 015
345 Mira Cabrera, Aarón, 1:37:54, C. A. Alcoi, Sénior Masc. 110
372 Giner Monserrat, Marcos, 1:40:00, C. A. Alcoi, Vet. A Masc. 125
381 Carchano Matarredona, Vicente, 1:40:34, C. A. Alcoi, Vet. D Masc. 004

El dia anterior, dissabte 18 d'octubre de 2014, a la Vila Joiosa es disputava la 7 Cursa Popular i Volta a peu a la Vila Joiosa. On en la categoria d'Infantil Masculí, Arnau Díaz Domínguez del Club Atletisme Alcoi, aconseguia ser 2º en la distància de 2.000 metres amb un temps de 06:30.