martes, 28 de octubre de 2014

Amb la I Volta Popular a Aielo de Malferit, es donava per conclòs, “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, la prova disputada en l'esmentada població valenciana, amb un itinerari a cobrir de 8.700 metres i que va tenir participació superior als 490 atletes una de la més nombrosa d'aquest circuit, la carrera va gaudir d'una temperatura més aviat calorosa per a època en què estem.
La prova que s'estrenava en aquest circuit, va tenir el seu vencedor en l'atleta local del Tu Tira Davant, Cristian Francès Egea, amb 0:29:54, mentre el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta, va esser en el lloc 18º Derik Vañó Borràs, 0:32:07, que era 1er Junior Masculí. Els altres corredors del club alcoià es van classificar així:
255 Mira Cabrera, Aarón, 0:42:03, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 081
356 Torregrosa Samper, Josep, 0:45:43, C. A. Alcoi, Vet. D Masc. 005
387 Giner Pérez, Antonio, 0:47:21, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 023
Havent finalitzat aquest “Circuit”, com hi ha alguns corredors de les comarques que han aconseguit podi en aquesta sèrie de proves quan es publiquen les classificacions

finals li la donarem a conèixer a vostès.