martes, 14 de octubre de 2014

II 10K de lÒlleria

Aquest cap de setmana passat hi ha hagut una mica menys d'activitat quant a atletisme popular en relació a setmanes anteriors, diumenge passat 12 d'octubre del 2014. Es disputava
la 14ª prova de el “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, en aquesta ocasió eren els II 10 K de l`Olleria, la carrera va tenir lloc en l'esmentada localitat i com el seu encapçalament indica calia recórrer de 10.000 metres i va tenir participació superior als 470 atletes i va gaudir d'una bona temperatura per a la pràctica d'aquest esport. La prova d'unes característiques similars a les anteriors disputades, va tenir el seu vencedor en l'atleta del C. A. km42 – C. Vte. Berenguer, Francisco Javier Calabuig Micó, amb 0:34:52, mentre el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta, va esser: 14º Derik Vañó Borràs, 0:38: 16,
1er Junior Masculí. Els altres corredors del Atletisme Alcoi es van classificar així:
089 Giner Monserrat, Marcos, 0:43:41, C. A. Alcoi, Vet. A Masc. 030
258 Díaz Pérez, Cristina, 0:50:35, C. A. Alcoi, Vet. A Fem. 007
Previ a les categories Sènior es van córrer les dels xavals, on van participar alguns components del Club Atletisme Alcoi, en Infantil Femení van ser: Lucia Giner Díaz i Mireia Doménech Vicedo, sent aquesta, primera en la seva categoria i en Infantil Masculí, Enric Alcaraz Agulló i Arnau Díaz Domínguez, sent aquest tercer.