miércoles, 13 de agosto de 2014

Aquesta setmana es disputava la sisena prova de el “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, en aquesta ocasió la carrera va ser el diumenge 9 d'agost de 2014, a les 9,30 hores va baixar la participació en relació a la setmana anterior en més de dos-cents atletes, ja que en aquesta ocasió van arribar a classificar-se un total de 411 corredors, la prova d'aquesta setmana era la II Volta a peu de Belgida i la distància a recórrer de 7.000 metres, en la carrera s'imposava el component del C. E. Quatre Gats de Rotova, Sergi Tomás Roselló, amb 0:31:09, mentre el primer corredor del C. A. Alcoi a creuar la línia de meta, va esser para Derik Vañó Borrás del Club Atletisme Alcoi, en el lloc 44º amb 0:36:40, sent 1º en Junior Masculí , els altres corredors del Atlletisme Alcoi, es van classificar així:
063 Úbeda Alfonso, José, 0:38:18, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 036
085 Giner Monserrat, Marcos, 0:39:03, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 030
159 Sempere Quilis, José V., 0:42:29, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 093
214 Díaz Pérez, Cristina, 0:45:06, C. A. Alcoi, Vet. Fem. 010
268 Giner Pérez, Antonio, 0:47:12, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 162
363 Mira Cabrera, Aarón, 0:53:31, C. A. Alcoi, Sénior Masc. 103

Quant a les classificacions de el “Circuit, en Junior Masculí 1º Derik Vañó Borrás, Club Atletisme Alcoi, aspira a conseguir podi en finatlizar les carreres.