lunes, 4 de agosto de 2014

XIX Volta a Peu Castelló de Rugat

Ple del Club Atletisme Alcoi en la XIX Volta a Peu Castelló de Rugat, prova inclosa en el VI Circuit de Carreres Populars de la Vall D`Albaida, on els atletes de l'esmentat club van aconseguir fins a sis podis, que en trofeus van ser cinc incloent les categories inferiors, que es van disputar amb anterioritat a la dels sènior, en Benjamí Femení, Cristina Giner, aconseguia ser segona sobre una distància de 500 metres, en Aleví Femení, sobre la mateixa distància, Mireia Doménech Vicedo, aconseguia ser primera.
Les proves es van disputar el divendres 1 d'agost del 2014, en la carrera de fons en què la participació va arribar a superar en aquesta ocasió els 620 corredors, imposant-se l'atleta del C. A. Alcoi, Antonio Criado Pavón, que va invertir a recórrer els 7.000 que constava el recorregut 0:23:52, que a més era primer en la categoria Junior Masculí, el xaval vènia d'aconseguir una setmana abans el tercer lloc en el campionat d'Espanya, en la distància d'1.500 metres, altres podis dels atletes del C. A. Alcoi van ser els següents. En el lloc 29º Derik Vañó Borrás, 0:26:25, sent 2º en Junior Masculí, en el 101 Sophie Paulin Bütner, 0:29:27, 1ª Sènior Femenina, els altres corredors del club alcoiá es van classificar així:
106 Giner Monserrat, Marcos, 0:29:37, C. A. Alcoi, Vet. A Masc. 042
203 Sempere Quilis, José V., 0:32:01, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 023
285 Díaz Pérez, Cristina, 0:33:41, C. A. Alcoi, Vet. A Fem. 008

350 Giner Pérez, Antonio, 0:35:29, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 012