martes, 19 de agosto de 2014

Quant a atletisme popular aquest cap de setmana la prova on han participat atletes del Club Atletisme Alcoi, tènia lloc el dissabte 16 d'agost de 2014, a les 20 hores, la carrera d'aquesta setmana era la XI Volta a peu 2014 de La Pobla del Duc i la distància a recórrer de 7.000 metres, amb una participació superior als 490 atletes. En la carrera s'imposava el component del C. A. Km42-C. Vte. Berenguer (Ontinyent), Javier Soriano Revert, amb 0:23:04, el primer atleta del Club Atletisme Alcoi, a creuar la linia de meta era:  Derik Vañó Borrás, en el lloc 38º amb 0:26:11, sent 1º en Junior Masculí,, els altres atletes del club es van classificar així:
412 Mira Cabrera, Aarón, 0:36:10, C. A. Alcoi, Sénior Masc. 126

Amb anterioritat a la carrera principal, es van disputar les de categories infantils, en les quals va haver-hi participació del Club Atletisme Alcoi. En benjamí Femení, sobre una distancia de 500 metres, Alejandra Giner Díaz, aconseguia pujar al podi com 3ª, en la mateixa distància però en Aleví Femení, Lucía Giner Díaz, era 4ª i en Infantil Masculí, on calia córrer, 1.200 metres, participava l'integrant del mateix club, Enric Alcaraz Agulló, açò és el que va donar de si aquesta XI Volta a Peu a la Pobla del Duc, la setmana vinent no hi ha prova en aquest “Circuit”