jueves, 24 de abril de 2014

10 KM i 5 KM del Campello, 18/04/2014

En setmana santa també va haver-hi atletisme popular va ser precisament el dia 18 d'abril de 2014, Divendres Sant, en la població alacantina del Campello, es disputaven els IX 10 KM i II 5 KM, en la prova dels 10.000 metres , van arribar a classificar-se un total de 685 atletes, imposant-se l'Independent, José Luis Arenas Sánchez, amb 0:33:13, altres atletes components o vinculats d'alguna manera amb el Club Atletisme Alcoi, que van prendre part en aquestes proves van ser, en Categoria Cadet Femení, Laura López Mollá del Club Atletisme Alcoi, era 1ª amb 0:48:18, en el lloc 285 de la general, els altres corredors d'aquesta condició es van classificar així:
384 Martínez Santacreu, Ana, 0:51:21, Indep. (Alcoi), Vet. A Fem. 008
571 López Franco, Patricio, 0:58:34, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 051
626 Mollá Latorre, Korinna, 1:01:25, Onsen Runners Alcoi, Vet. C Fem. 011
En els II 5 KM, es van classificar fins a 301 corredors, imposant-se l'integrant de l'Almoradí Trikilometros, Cristian Fernández Paredes, amb 0:16:10, en segona posició arribava l'alcoià del Nutrilia.es (Alcoi), Ovidi Albert Espí, amb 0:16:10, sent 1º en Juvenil Masculí, en 3ª posició, Vicente Cardona Sánchez, amb 0:16:11, del Urban Running I. L. (Alcoi), per la qual cosa conseguia ser 1º en Veterà A Masculí, els  altres corredors vinculats al C. A. Alcoi, es classifique així:
075 Bernat Iborra, Lluis, 0:21:48, C. A. Alcoi, Cadet Masc. 004
080 Ramos Cortés, Eleuterio, 0:22:10, Nutrilia.Es (Alcoi), Vet. D Masc. 007

081 Ramos Climent, Eva María, 0:22:10, C. T. Trialcoy (ADV), Sénior Fem. 005