martes, 29 de abril de 2014

XXIII Cursa Popular Vila de Pedreguer, 26/04/2014

El dissabte 26 d'abril de 2014, quan encara quedaven equips per completar el recorregut de l'II Trail Solidari Ciutat D`Alcoi, l'equip del C. A. Alcoi, que ja havia exercit el seu treball de control en aquesta prova, partien cap a Pedreguer, per a disputar la carrera corresponent al 18é Circuit a Peu Marina Alta 2014, amb la XXIII Cursa Popular Vila de Pedreguer, amb la població presa pràcticament pels més d'1.200 participants que van prendre part en la carrera, s'imposava en aquesta ocasió el corredor del C. A. L`Espenta d'Oliva, Juanra Pous Pérez, que va invertir a recórrer els 10.000 metres un temps de 0:34:24. El primer corredor del esmentat club a creuar la línia de meta, en el lloc 525 era Angel Carlos Gisbert Muñoz, amb 0:49:35, que es clasificaba com a 82é Veterà B Masculí, els altres atletes del Club Atletisme Alcoi es van classificar així:
696 Giner Pérez, Antonio, 0:52:22, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 026
750 Alcaraz Mataix, Xavier, 0:53:18, Indep. (Alcoi), Vet. A Masc. 143
877 Carchano Matarredona, Vicente, 0:55:42, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 018
884 Torregrosa Samper, Josep, 0:55:59, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 019
888 Bernat Verdú, Dani, 0:56:03, C. C. Camallaes, Vet. B Masc. 129
En las categorías de chavales tomo parte: Infantil Masculino, Distancia 1.800 Metros
4º Bernat Iborra, Lluís, 0:05:48, C. A. Alcoi