miércoles, 12 de marzo de 2014

Aquesta setmana la prova que van acudir corredors del Club Atletisme Alcoi ha sigut la III Pujada al Castell de Cocentaina.
Van prendre part més de 180 corredors, el recorregut amb pujada a el “Castell” i tornar a la població tènia un traçat de 9,5 quilòmetres, en la carrera en aquesta ocasió hi havia dues modalitats individual i per equips o parelles, a part de la marxa, en la cursa es va imposar el bañerense, Jordi Peidro Beneyto, amb 0:35:08, no adscrit a cap club en aquesta ocasió, el primer corredor del club d`Alcoi en creuar la linia de meta en el lloc 42º Borja Córcoles Satorre,  en 0:44:12, era 2º Junior Masculí, mentre en el puesto 101, aplegaba, Cristina Díaz Pérez, amb 0:48:51, per lo que era 2ª Veterana Femenina, els altres corredors C. A. Alcoi es van classificar així:
182 Blat Picó, Vicente, 1:01:19, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 071

Per a finalitzar amb aquesta prova referir el podi en la modalitat d'equips, on es proclamava vencedor: Les Llebres. X de Muro, y, 3º Trail Solidari del Club Atletisme Alcoi.