miércoles, 12 de marzo de 2014

Una altra de les proves disputades aquest diumenge dia 9, en la qual van prendre part corredors del Club Atletisme Alcoi (Unión Alcoyana) va ser XXV Volta a Peu a Xábia 2014, inclosa en el 18é Circuit a Peu Marina Alta 2014, circuit al com és tradicional acudisquen diversos “il·lustres veterans” del club d`Alcoi, alguns dels quals ja prenien part en la primera edició, quan encara era una Marató per etapes quatre proves, en l'actualitat nou.
En principi demanar disculpes pel retard a facilitar aquesta informació, doncs l'empresa cronometradora no ha facilitat les classificacions fins al dimarts al matí, després ens ha complicat una mica la vida en fer-ho en classificacions parcials. Ara centrant-nos en la “Volta a Peu”, dir que van prendre l'eixida més d'1.500 atletes, els quals havien de cobrir un circuit que constava de 10 quilòmetres, resultant vencedor de la mateixa l'integrant del C. A. Miramar Fent Cames, Fernando Escrivá Vidal, amb 0:32:12, en la 206 posició arribava el primer corredor del C. A. Alcoi, Miguel Camarena Camps,  amb 0:41:13,  sen 5é ce Veterá C Masculí, els altres corredors del atletisme Alcoi, es van classificar d'aquesta manera:
571 Osuna Huertas, José, 0:46:19, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 009
649 Gisbert Muñoz, Ángel C., 0:47:21, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 095
844 Carchano Matarredona, Vicente, 0:49:52, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 017
858 Giner Pérez, Antonio, 0:50:11, C. A. Alcoi, Vet. D Masc. 029
1419 Torregrosa Samper, Josep, 1:00:31, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 046
Posteriorment a la prova principal, va haver-hi carreres per a xavals en alguna d'elles van prendre part components del Club Atletisme Alcoi (Unión Alcoyana) dels quals donem la classificació: