lunes, 10 de marzo de 2014

Aquesta setmana quant a atletisme federat es refereix, poques són les notícies doncs ja es van acabant els campionats provincials i autònomics i per als nacionals ja s'exigeixen marques que no estan a l'abast de tots. Pel que es refereix als aspiran a aquests últims, a Alhama de Murcia on hi havia Control Federatiu per a aconseguir mínima per al Campionat d'Espanya, a disputar el 15 de març de 2014 en Antequera, Categoria Cadet Masculí, Ferrán Florencio Catalá, del Club Atletisme Alcoi (Unión Alcoyana), es classificava per a disputar el nacional, en 600m, amb un temps de 01:30,58. Pel que acompanyarà a altres companys del club d'Alcoi ja classificats per a aquest campionat. 
I a València en les pistes del Luis Puig, on es disputaven els XXXVII Campionats d'Espanya Juvenils en Pista Coberta. També en dissabte 8 de març de 2014, Antonio Criado Pavón, com a atleta del Platges de Castelló aconseguia la passada a la final en ser 2º en la tercera final d'1.500 metres, amb 4:05,44, i ja el diumenge en la final, es classificava 5º d'Espanya, amb 4:00, 93, millorant la marca del dia anterior.
Molt meritori el lloc de “Antoñito”, ja que és el seu primer any com a juvenil, per la qual cosa ha tingut amb rivals ja forjats en aquesta categoria.

No hay comentarios: