lunes, 17 de septiembre de 2012

9 de Setembre - XIII Volta a peu Bocairent

Aquesta setmana va correspondre al diumenge 9 de setembre del 2012 la disputa de la prova del IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall d`Albaida 2012, que aquesta ocasió era XIII Volta a Peu de Bocairent, carrera que discorria en la seua major part per camins rurals, sobre una distància de 9 quilòmetres i que va tenir una participació de més 500 corredors. Abans d'entrar en el que va anar aquesta Volta a Peu, deixar unes consideracions sobre aquest IV Circuit, ja que abans de partir d'Alcoi, un atleta d'un dels grups alcoians dels quals solen acudir a aquestes carreres, ens explicava que ell no s'havia pogut inscriure al circuit per motius obvis, i que es va inscriure a aquesta carrera, i que sent ell de la categoria de Veterà D, li havien inscrit com a Veterà B, açò és degut de que fins a la categoria de Veterà D, és per a la disputa de totes les proves del circuit, després cada població usa un reglament segons les seues possibilitats i interessos, és veritat que l'organització hauria de facilitar est reglamente setmana a setmana, i així els que no han disputat altres circuits anteriors sabrien a que atenir-se. De la carrera en si dir que l'organització de la mateixa va ser bona, encara que la borsa del corredor inexistent, però en fi són temps de crisi, la temperatura va ser bona i la prova menys dura que les dos anteriors. El guanyador de la carrera va ser l'atleta del C. A. Safor-Cafemax, Félix Pont Chafer, que va invertir un temps de 0:30:18, mentre el primer atleta d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era el component del C. A. Soca-Run de Cocentaina, Raúl Solbes Monzó, amb 0:31:37, col·locant-se com 4º de la general, per la qual cosa pujava al podi com 3º en Sènior Masculí, la resta de corredors de la zona es van classificar de la següent manera: