lunes, 17 de septiembre de 2012

8 de Setembre - IX Volta a Peu Xeresa

El dissabte 8 de setembre en la localitat valenciana de Xeresa amb la seua IX Volta a Peu de l'esmentada localitat, la distància a cobrir en aquesta carrera era de 9.200 metres, i van arribar a classificar-se un total 453 atletes, als quals es va imposar el corredor del C. A. Franc Beneyto Runners Denia, Juan Ramón Pous Pérez, amb un temps de 0:31:15, mentre el primer corredor alcoià creuar la línia de meta ja que en aquesta ocasió no va haver-hi corredors de les comarques, ho va fer en el lloc 204º va ser l'atleta del C. A. Alcoi. Patricio López Franco, amb 0:44:20, la resta de corredors alcoians van classificar així:
Pos. Nom Temps Club Pos. Categoria
393 Korinna Mollá Latorre, 0:53:17, C. A. Alcoi, 005 Veterana C Femenina
401 Lluís Gisbert Cortés, 0:53:54, C. A. Alcoi, 178 Veterà A Masculí
Quant a les categories inferiors d'aquest Volta a Peu, van prendre part diversos xavals del Club Atletisme Alcoi, i que van ser els següents, sobre una distància de 450 metres, en Pre- Benjamí femení, 6ª Anna Bernat Ivorra, amb 0:01:53, en Aleví sobre 1.200 metres, 3º Arnau Díaz Domínguez, amb 0:04:07, 6ªLara Gisbert García, amb 0:04:33, per la qual cosa era 1º de les féminas, 8ªLaura López Mollá, amb 0:04:40, sent 2ª fémina, i en 11º lloc Lluís Bernat Ivorra, amb 0:04:52, i ja finalment en Infantil Masculí, sobre 1.800 metres, 5ºAlejandro Gisbert García, amb 0:07:03.