sábado, 22 de septiembre de 2012

15 Setembre - XIX Volta a Peu de Memorial Andrés Bella Sanleón a Quatretonda

En el 'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall d`Albaida 2012, que aquesta ocasió era XIX Volta a Peu de Memorial Andrés Bella Sanleón a Quatretonda, carrera amb un recorregut mixt entre urbà i rural, que discorria sobre distància de 9.700 metres que va tenir una participació de més 550 corredors. La prova es va retardar una quart d'hora per la forta calor reinant, que va fer mossa en diversos corredors potser deuria haver començat una mica més tard encara. El guanyador de la carrera va ser l'atleta del C. A. Ciutat D`Albaida, Jesús Descals Esteban, que va invertir un temps de 0:33:16, mentre el primer atleta d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era el component del C. A. Soca-Run de Cocentaina, Raúl Solbes Monzó, amb 0:34:24, col·locant-se com 6º de la general, la resta de corredors de la zona es van classificar de la següent manera: