sábado, 22 de septiembre de 2012

15 Setembre - XII Cross Popular Verge de los Frutos Sax

En la localitat alacantina de Sax amb el seu XII Cross Popular Verge de los Frutos, ací van ser vàries les proves disputades segons edat i categoria, la qual cosa resulta una miqueta complicat reflectir-ho en aquestes línies, però anem a intentar-ho, van prendre part en el total de les categories més 950 atletes. El més destacable per al que a aquestes comarques ens concerneix és que es van aconseguir diversos podis com el 2º lloc del corredor de C. A. Castalla, Ricardo Durá Cremades, que entrava després del villenense, Andrés Micó Martínez de l'Albacete Diputació, i el 5º lloc d'Ovidi Albert Espí del C. A. Alcoi, la qual cosa li classificava com 1º en la categoria A de 15-18 anys, aquesta prova es considera com a absoluta incloent en la mateixa la de 19-39 anys, altres podis van ser el d'Antonio Criado Pavón , C. A. Alcoi, 1º12-14 anys masculí, 3º d'Hugo Agulló López, 7-8 anys masculí, del Poc a Poc Alcoi, 2ª 15-18 anys, Ángela Córcoles Parra del C´I. Colivenc, i el primer lloc de Fani Pérez Durá, del C. A. Castalla en la categoria de 35 anys en davant femení A continuació donem la classificació de la resta de corredors de les comarques segons categories.
Sènior/Absoluta, que comprenia: A 15-18 anys, B 19-39 anys