lunes, 16 de julio de 2012

7 de Juliol

Encara que amb una setmana de retard, es portem fins a vostès la crònica d'atletisme popular del primer cap de setmana de juliol, en el qual van prendre part atletes d'aquestes comarques, que i va anar el dissabte 7 de juliol de 2012, en la localitat valenciana de Chulilla es disputava la carrera de muntanya denominada Upterra Trail Race Xulella. Prova que es disputava sobre una distància de 12.900 metres i que va comptar amb una participació que va superar els 850 corredors, carrera d'un dur traçat on els atletes van haver de travessar el rio per dins de l'aigua. El guanyador del Trail Race, va esser el conquense del ASSiCS, Mario Llorens Zafra, amb un temps de 0:58:12, mentre que el primer corredor de les comarques a arribar a línia de meta en el lloc: 217º era el component de la Revolta de Gorga, Nacho Torregrosa Colomina, amb un crono de 01:24:18, la component del Club Atletisme Alcoi, Cristina Abad Coloma que creuava la meta en el lloc 426, amb 01:34:49, era 2ªen la categoria de Veterana C Femenina . La resta de corredors del Alcoiá-Comtat, es van classificar així: