lunes, 23 de julio de 2012

21 de Juliol

Encara que moltes són les carreres programades en la comunitat valenciana, pocs i dispersats són els atletes que prenen part en les mateixes, i per a mostra portem ací un parell de proves on han pres part corredors de les nostres comarques, començarem per la XIII Volta a Peu a Vallada, carrera del Circuit de Carreres populars de La Costera-Canal- Valle d'Aiora, en la qual va haver-hi més de tres-cents corredors, que van haver de cobrir un recorregut de 9.000 metres, i el primer atleta a trepitjar la línia de meta va ser el villenense del C. A. Albacete Diputación, Andrés Micó Martínez, que va invertir un temps de 0,29.06, mentre el corredor d'aquestes comarques més destacat arribava en el lloc 25, i era el component del C. A Castalla, Juan José Gil Poveda, amb 0:35:38, la qual cosa li classificava com 3º en Veterà B Masculí, la resta de corredors de la zona eren dos alcoians independents que es van classificar de la següent manera:
Pos. Nom Temps Pos. Categoria
036 Lucas Moreno Prado, 0:36:39, 5º Veterà B Masculí
227 Francisco Toledo Pulido, 0:47:25, 78º Veterà A masculí
En les proves prèvies per a categories de xavals, en la de cadet masculí, sobre un recorregut de 3.000 metres s'imposava l'atleta del C. A. Alcoi, Antonio Criado Pavón.
I en Moraira es disputava la IX Milla Urbana d'aquesta població, en aquesta prova s'imposava l'independent Raúl Josa Escribano, que va invertir un temps de 0:04:55 a recórrer els 1.609 metres que consta la milla, en aquesta carrera la representació va estar a càrrec dels xavals del Club Atletisme Alcoi que van disputar les següents distàncies i categories, van aconseguir dos segons llocs i un primer:
En Aleví Femení, sobre 1.257 metres, 2ª Lara Gisbert García, 0:05:02, també va competir en aquesta categoria, Laura López Mollá, quedant 3º amb un temps de 0:05:06
Aleví Masculí, mateixa distància, 1º Arnau Díaz Domínguez fent 0:04:32,
Infantil Masculí, sobre 1.609 metres, 2º Alejandro Gisbert García amb 0:05:58, la mateixa categoria però en féminas, va pendre part, Aitana López Mollá, queant 2º amb un temps de 0:06:39.
Laura i Aitana van correr sense dorsals, per uns problemes amb les inscripcion, peró finalment van rebre els seus trofeus corresponents.