martes, 3 de julio de 2012

Campionat Nacional Espanya i Altes cap de setmana 1-7

Aquesta setmana començarem per l'última prova disputada, que ha sigut la més eficient a l'hora de publicar els resultats , i es tracta del Campionat d'Espanya en categoria Cadet, a l'aire lliure, disputat a Castelló de la Plana, els dies 30 de Juny i 1 de juliol de 2012, i que tènia representant alcoià, en la modalitat de 3.000 m l, prova que posava colofó a aquest campionat, on s'imposava l'atleta de l'Atletisme Llanera, Gerardo Casas Rodríguez, amb un crono de 09:02:68 , mentre que Antonio Criado Pavón, que no va tenir el seu millor dia a causa d'uns problemes d'al·lèrgia, es classificava 10º amb 09:40:41, una mica allunyat del seu millor crono aquesta temporada , ara li toca descansar a l'atleta del Club Atletisme Alcoi, fins a mitjan agost, para quan té convocats a tots els atletes federats d'aquestes categories l'entrenador Khalid Balala.


També es va disputar el criterium automonic cadet, particpant en 100 metres llissos: David Miró Espí quedant 4º amb un temps de 11:67, en la altra serie van estar presents Francisco San Juan Castells amb un temps de 11:95 quedant 2º i Joan Tomás Vañó que va ser 8º. David Miró també va participar en el salt de llargada amb una millor marca de 5,97 metres quedant en 8º posició.
De la resta de proves disputades no podem donar informació, perquè en la Pujada al Montduber, l'empresa cronometradora no ha facilitat classificació a causa que els organitzadors van fer un abalisament defectuós, la qual cosa porto a perdre's a molts corredors i marchadors.XI Pujada al Refugi d'Ibi a dia d'avui dimarts a mitjan matí encara no s'han facilitat les classificacions, l'única cosa que sabem que van participar molts corredors de les comarques, entre els alcoians estaven, Carlos Santonja Payá, Miguel Pérez Hernández, Cristina Abad Coloma, Juanvi Ferrando Guardiola, i Francisco Tomás Nacher, solament coneixem el 4ºlloc veterana femenina aconseguit per l'atleta del C. A. Alcoi, Cristina Abad, i el 2º en una de les categories de veterà masculí, del corredor de C. A. Castalla, José María Silvestre Bernabéu.

No hay comentarios: