martes, 31 de julio de 2012

28 de Juliol

Aquest dissabte passat 28 de juliol de 2012, en la localitat valenciana de Montaverner, s'iniciava l'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall d`Albaida 2012, amb la VII Volta a Peu a l'esmentada localitat de la Vall d`Albaida, amb un circuit de 4.500 metres al que calia donar dues voltes per a completar els 9.000 que constava la prova, el espiquer de la prova era el periodista i escriptor d'esports, Doctor en Filologia Moderna Lexicografia, Recaredo Agulló Albuixec, amb el qual vam departim uns moments per a parlar d'atletes dels anys 20 i 30 com l'alcoià Andrés Davó que en 1922 disputava el campionat d'Espanya a Alacant, també ens va esmentar al mític José Morant “El Meló” que va córrer un desafiament d'Alcoi a València.
Centrant-nos en la prova dir que en els moments previ a la carrera de fons es van disputar carreres per a les categories infantils, i en la d'11 a 15 anys sobre una distància d'1.500 metres, van prendre parteix els components de l'escola del club atletisme Alcoi, en la de masculí, Alejandro Gisbert García, que es va classificar 5ª, i en la femenina la seua germana, Lara Gisbert García, que s'alçava amb el triomf.

A continuació a les 19,30 hores es donava l'eixida a la carrera principal on van prendre part al voltant de 600 atletes, amb gran representació dels clubs i grups de la comarca de L`Alcoiá-Comtat, el primer corredor a cobrir el recorregut va ser el local, Sergi Tomás de Roselló, que va invertir un temps de 0:30:57, mentre el primer atleta d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era el component del Onsen Runners Alcoi, Antonio José Serrano Luque, amb 0:34:14,col·locant-se com 14º en Veterans Masculí, la resta de corredors del club es van classificar de la següent manera: