martes, 27 de enero de 2015

XXVII Cross Ciutat d'Alcoi, 25/01/2014

Aquesta setmana quant a atletisme federat es refereix començarem per la XXV Copa de Clubs Junior en Pista Coberta – Trofeu Antonio Ferrer –Homes- Disputada el dissabte 24 de gener del 2014 en Antequera (Màlaga), on prenia parteix l'alcoià component del Platges de Castelló, Antonio Criado Pavón, que es classificava 2º en 1.500 metres, en un temps de 4:03.05
L'altra prova a la qual ens referim es va disputar en la nostra ciutat i corresponia al Circuit Autonòmic de Camp a Través 2014-15, era el XXVII Cross Ciutat d’ Alcoi, en el qual van prendre part més de 700 atletes de diferents clubs de la Comunitat Valenciana i que va tenir lloc el diumenge 25 de gener de 2015, donant-se cita en aquestes proves els millors atletes de l'especialitat de l'esmentada comunitat. Els resultats obtinguts van ser els següents:
Infantil Femení, 2.005 Metres
01 Perales Mollá, Lorena, 7:02, C. A. V. A. (Ontinyent)
38 Alcaraz Agulló, Enric, 15:13, C. A. Alcoi
Entrant ja en les categories de Juvenil, Junior i Veterà Masculins, sobre una distància de 5.290 Metres, s'imposava el Juvenil del Atletisme Crevillent, Bouchrak El Hocine, amb 15:57, on va dominar el magrebí la carrera de cap a cap, en segona posició entrava l'alcoià del Atletisme Xàtiva, Ovidi Albert Espí, amb 16:07, proclamant-se vencedor en categoria Junior Masculí, un altre dels podis aconseguits va ser per a l'iberut del C. A. Alcoi, Javier Mirón Caro en el lloc 9º amb 16:35, que aconseguia ser 2º Junior, els altres atletes de la zona es van classificar així:
17 Marco Mora, Teresa, 18:05, Juventud Atlética Elche, Junior Fem. 01
I per al final ens va quedar les categories de Promesa i Sènior Masculins, que ens oferisc una carrera amb un dur marcatge entre els magrebins del Cárnicas Serrano, Jaouad Oumellal i Mohamed Boucetta del Apol-Ana d'Alacant, Imposant-se el primer amb 31:58 i el mateix temps per al segon, si no ens falla la memòria Oumellal s'ha imposat en les tres últimes edicions d'aquest Cross, altres atletes destacats en aquesta carrera van ser:

17 Bardisa Gomis, Jorge, 34:22, (Alcoi) Apol-Ana, Sènior Masc. 11