martes, 27 de enero de 2015

Aquesta setmana en el que a atletisme popular es refereix, la carrera que més atletes del Club Atletisme Alcoi va convocar, va ser la 3ª Cursa el Camí dels Bandolers, primera prova inclosa en el Campionat de Lliga FEMECV 2015, que va tenir una inscripció superior als 670 corredors, aquesta carrera constava de dues proves i es van disputar el diumenge 25 de gener de 2015, una per a Cadets/Junior , que tenia una distància per recórrer de 12.500 metres, amb un desnivell positiu de 580 metres i el negatiu de 606, la carrera de categoria absoluta havia de cobrir una distància de 22.100 metres, amb desnivells el positiu d'1.346 metres i el negatiu de 1372, en aquesta última es va proclamar vencedor l'integrant del C. M. Penya Mur i Castell de Vall d’Uixó, Mario Bonavista Domingo, amb 2:00:38, mentre el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a arribar a la línia de meta era, en el lloc 16é, Miró Albero, David, 2:16:38, C. A. Alcoi, en quant a la resta d'atletes masculins del club alcoià, es van classificar així:
062 Terol Cascant, Víctor, 2:33:25, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 011
143 Egea Linares, Pau, 2:48:04, C. A. Alcoi, Sènior Masc.
157 Martínez Ruiz, Jacobo, 2:49:31, C. A. Alcoi
356 Peidro Coper, Rafael, 3.21:41, C. A. Alcoi
392 Muñoz del Àguila, Ximo, 3:26:46, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 120
423 Mora Fernández, Gonzalo, 3:33:38, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 130
426 Javaloyes Campillo, Mario, 3:33:38, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 131
Quant a la classificació en categoria Femenina, s'imposava també la component del Penya Mur i Castell de Vall d’Uixó, Melissa Gali Francisco, amb 2:31:44, la primera i única atleta del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta en la 25ª posició, Díaz Pérez, Cristina, 3:18:01, Vet. Fem. 07ª posició,