martes, 9 de septiembre de 2014

Dos han sigut les proves d'atletisme popular que han convocat a un bon nombre d'atletes del Club Atletisme Alcoi , començarem per la corresponent a el “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, en aquesta ocasió era la XV Volta a Peu de Bocairent, que tenia lloc el dissabte 6 d'agost de 2014, a les 19 hores, la prova amb distància a recórrer de 9.000 metres i una participació superior als 500 atletes i va gaudir d'una temperatura acceptable a més ha sigut la carrera més plana si exceptuem el seu dur final amb pujada des del riu fins a la població. En la prova s'imposava el villenense del C. A. New Balanç Team, Andrés Micó Martínez, amb 0:29:45, mentre el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta,  en el lloc 24º Derik Vañó Borrás, amb 0:34:39, sent 1º en Junior Masculí, els altres corredors del club alcoiá es van classificar així:
115 Giner Monserrat, Marcos, 0:40:05, C. A. Alcoi, Vet. A Masc. 048
266 Díaz Pérez, Cristina, 0:46:13, C. A. Alcoi, Vet. A Fem. 010
286 Mira Cabrera, Saúl, 0:47:19, Indep. (Alcoi), Sénior Masc. 092
337 Botella Torres, Anselmo J., 0:47:44, La Revolta (Gorga), Vet. B Masc. 066
318 Giner Pérez, Antonio, 0:49:46, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 073
333 Mira Cabrera, Aarón, 0:50:46, C. A. Alcoi, Sénior Masc. 106
L'altra carrera es disputava a Cocentaina i era l'III Trail & Climb Fira de Tots Sants, inclòs en el “Circuit Xitxarra Trail”, el trail tenia una distància per recórrer de 19.000 metres, la temperatura encara que calorosa era bastant suportable, van arribar a classificar-se un total de 354 corredors, imposant-se a tots ells el component del C. E. Colivenc d'Onil, Antonio Martínez Pérez, amb 01:37:06, Quant a la classificació en féminas on van arribar a classificar-se fins a 37 participants, s'imposava l'atleta dels Machaca Piedras, amb 02:02:45, la primera corredora de la zona a creuar la línia de meta era la component del Club Atletisme Alcoi, en el lloc 4º Cristina Díaz Pérez, 02:31:06, 1ª Veterana Femenina.