lunes, 15 de septiembre de 2014

VI Volta a Peu a la Vila d`Agullent i Skyrace La Sagra

Aquest dissabte passat 13 de setembre del 2014 es disputava la 10ª prova de el “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida”, en aquesta ocasió era la VI Volta a Peu a la Vila d'Agullent, la carrera amb una distància a recórrer de 8.000 metres i una participació superior als 450 atletes, va gaudir d'una temperatura més aviat calorosa, i amb un traçat dur com quasi totes les curses del “Circuit”. En la prova s'imposava el atleta del C. A. TPT d'Ontinyent, David Cañete Martínez, amb 0:29:46, mentre el primer corredor del C. A. Alcoia creuar la línia de meta, va esser 47e, Derik Vañó Borrás, amb 0:35:27, sent 28é en Sénior Masculí, els altres corredors del C. A. Alcoi es van classificar així:
383 Giner Pérez, Antonio, 0:47:54, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 019
386 Mira Cabrera, Aarón, 0:48:04, C. A. Alcoi, Sénior Masc. 138
Altres proves disputades aquest cap de setmana passat on van participar atletes del C. A. Alcoi, es van disputar el diumenge 14 de setembre de 2014, en la localitat granadina de la Puebla de Don Fadrique, dins dels Desafíos Lurbel 20104, aquestes proves es denominaven La Sagra Skyrace, constaven d'una marxa senderista, una marató de muntanya, mitja marató de la mateixa espacialidad i una altra carrera per a cadet i junior.

Anem adonar conte de la marató que a més dels 42,5 quilòmetres tenia un desnivell acumulat de 5.600 metres, van arribar a classificar-se un total de 247 corredors, imposant-se l'atleta de la Font de la Figuera i component del C. D. M. I. Like Sport, Javier Soriano Revert, amb 04.36.04, mentre l`unic corredor del C. A. Alcoi arribava lloc, David Miró Albero amb 04:49:22, enhorabona a David per aquesta magnifica clasificació.