jueves, 10 de julio de 2014

Volta a Peu Motaverner, 05/07/2014

Quant a atletisme popular aquest cap de setmana la prova que més atletes d'aquestes del Club Atletisme Alcoi ha convocat ha sigut la X Volta a Peu de Montaverner, amb la qual s'iniciava el VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida, que va tenir lloc el dissabte 5 de juliol de 2014.
En principi dir que dolents són els inicis quant a informació sobre aquesta primera prova del circuit, que en canvi en participació va ser superior als 500 corredors, imposant-se en els una mica més de 7.500 metres que constava el recorregut, l'atleta del C. A. Cárnicas Serrano, Octavio Sánchis Penadés, amb 0:24:26, el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta en el lloc 34é, era Derik Vañó Borrás, amb 0:28:46 pel que aconseguia el primer lloc com Junior Masculí, els altres atletes del club es van classificar així:
157 Giner Monserrat, Marcos, 0:33:19, C. A. Alcoi, Vet. A Masc. 057
231 Sempere Quilis, José V., 0:35:02, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 043
267 Díaz Pérez, Cristina, 0:36:14, C. A. Alcoi, Vet. A Fem. 007
450 Mira Cabrera, Aarón, 0:43:49, C. A. Alcoi., Sénior Masc. 142

Previ a les categories de majors es van disputar les dels infantils, on els xavals del Club Atletisme Alcoi, van aconseguir un podi com a 1ª Mireia Doménech Vicedo mentre que Enric Alcaraz Agulló, arribava en meritori 7é lloc.