martes, 15 de julio de 2014

III Volta a Peu a Benissoda, 12/07/2014

Quant a atletisme popular aquest cap de setmana la prova que on han participat atletes del Club Atletisme Alcoi ha sigut la III Volta a Peu Nocturna de Benissoda, segona prova del VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d`Albaida, que va tenir lloc el dissabte 12 de juliol de 2014.
En la qual la participació va ser inferior a la de la setmana anterior, arribant a superar en aquesta ocasió els 300 corredors, imposant-se l'atleta del C. A. Cárnicas Serrano, Octavio Sánchis Penadés, que va invertir a recórrer els 9.000 que constava el recorregut 0:31:20, el primer corredor del Atletisme Alcoi en creuar la línea de meta, en le lloc 102era Marcos Giner Monserrat, amb 0.41:41, i en el 220 arribava Cristina Díaz Pérez, del C. A. Alcoi, amb 0:46:53, per la qual cosa pujava al podi com 3ª Veterana A femenina, els altres atletes del club es van classificar així:
281 Gisbert Muñoz, Ángel C., 0:50:16, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 053
290 Giner Pérez, Antonio, 0:50:41, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 060

350 Mira Cabrera, Aarón, 0:56:05, C. A. Alcoi., Sénior Masc. 125