martes, 10 de junio de 2014

XVII Cursa Popular Vila de Benissa

Quan encara a Alcoi s'estaven disputant les competicions del 3D el dissabte 7 de juny de 2014. Poca va ser la representació d'atletes alcoians que vénen prenent part, al 18e Circuit a Peu Marina Alta 2014, a causa que aquesta era l'última carrera del "Circuit" i ja pràcticament estava tot el peix venut i els corredors suficients nombre de carreres, per poder accedir a la classificació final. Aquesta setmana es va disputar la XVII Cursa Popular Vila de Benissa 2014, desena i última carrera del ja esmentat "ciruit", en què van prendre part més de 1.100 corredors, la prova va sofrir de un dia calorós en excés. En aquesta ocasió s'imposava el corredor del C.A. Llebeig Xàbia, Mohamed Redda Younes Chelloubi, que va invertir a recórrer els 10.000 metres un temps de 0:32:59. El primer corredor de les comarques en creuar la línia de meta, era l'integrant del C.A. Aper Alcoi, que en aquesta ocasió es classificava en 6 é lloc, David Ruiz Gómez, amb 0:34:34, sent 5è a Sènior Masc. Els altres atletes d'Alcoi es van classificar així:
464 Gisbert Muñoz, Ángel C., 0:48:09, C.A. Alcoi, Vet. B Masc. 062
856 Bernat Verdú, Dani, 0:56:23, C.C. Camallaes, Vet. B Masc. 111
De la classificació final del "Circuit" després de les deu proves la classificació dels atletes alcoiàns va ser la següent.