jueves, 5 de junio de 2014

II Carrera per Muntanya Banyeres de Mariola

Quant al cap de setmana present, referint-nos a l'atletisme popular el dissabte 31 de maig de 2014. Va haver-hi menys representació de l'habitual d'atletes del C. A. Alcoi, que vénen prenent part, en el 18é Circuit a Peu Marina Alta 2014, a causa que ja pràcticament acumulen un nombre suficients de carreres, per a poder accedir a la classificació final. Aquesta setmana es va disputar XVII Cursa Popular Jesús Pobre 2014, novena carrera del ja esmentat “Ciruit”, en la qual van prendre part més d'1.000 corredors, la prova va gaudir d'una bona climatologia. En aquesta ocasió s'imposava el corredor del C. A. Miramar Fent Cames, Fernando Escrivá Vidal, que va invertir a recórrer els una mica més de 9.000 metres un temps de 0:31:52. El primer corredor d`Alcoi a creuar la línia de meta, era l'integrant del C. A. APER Alcoi, que en aquesta ocasió es classificava en 5º lloc, David Ruiz Gómez, amb 0:32:59, sent també 5º en Sènior Masc. Els altres atletes d'Alcoi es van classificar així:
752 Osuna Huertas, José, 0:50:44, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 020
753 Torregrosa Samper, Josep, 0:50:44, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 021
Una altra de prova de les disputades, aquesta el diumenge 1 de juny del 2014 va ser la II Carrera de Muntanya de Banyeres de Mariola, aquesta inclosa en el “Circuit Xitxarra Trail”, prova que constava d'un recorregut de 27 quilòmetres i un desnivell positiu d'1.340 metres, o carrera llarga i la de 14 quilòmetres amb desnivell de 650 metres, carrera curta. En aquesta última van arribar a classificar-se fins a un total de 100 corredors, imposant-se l'Independent de Banyeres de Mariola, Julio Martínez Tecles, amb 1:00:51.
En la denominada carrera llarga van arribar a classificar-se un total de 277 corredors, s'imposava el germà del vencedor de l'altra prova i integrant del C. A. Apol-Ana, José Esteban Martínez Tecles, amb 2:15:24, altres podis aconseguits per atletes del C. A. Alcoi, 167ª Díaz Pérez, Cristina, 3:32:31, S. M. C. A. Alcoi, Vet. Fem. 2ª, els altres atletes del Club Atletisme Alcoi es van classificar així:
060 Egea Linares, Pau, 3:02:07, S. M. C. A. Alcoi, Sénior Masc. 038
099 Giner Monserrat, Marcos, 3:13:39, S. M. C. A. Alcoi, Sénior Masc. 069
214 López Gutiérrez, Juan M., 3:48:39, C. A. Alcoi, Sénior Masc. 138

227 Moral Rodríguez, Juan P., 3:52:31, S. M. C. A. Alcoi, Sénior Masc. 146