miércoles, 9 de abril de 2014

Concert entre Club Atletisme Alcoi i Unión Alcoyana


La Unión Alcoyana recolza els desplaçaments dels atletes de base del Club Atletisme Alcoi

L’empresa asseguradora La Unión Alcoyana ha signat un acord amb el Club Atletisme Alcoi per ampliar el seu patrocini a l’entitat esportiva oferint una cobertura especial a aquells atletes de base que han de desplaçar-se a diferents punts de la geografia espanyola per competir en curses i campionats.
Tal i com expressen els responsables del Club, La Unión Alcoyana s’ha compromès a donar suport econòmic a les famílies d’aquells joves esportistes que viatgen a diferents punts d’Espanya per prendre part a algunes de les principals competicions del calendari d’atletisme. En molts casos la participació obliga a viatjar durant dos o tres dies, el que pot representar una dificultat per a les famílies dels joves atletes, en tractar-se d’una despesa que el Club no pot assumir. Per això, dins del recolzament que La Unión Alcoyana presta a diferents entitats del món de l’esport, l’empresa s’ha oferit per a contribuir econòmicament per ajudar a la progressió esportiva d’aquestes promeses de l’atletisme de les nostres comarques.
Des del Club Atletisme Alcoi es vol agrair públicament el suport de La Unión Alcoyana, principal patrocinador de l’entitat que des de fa anys està ajudant a fer possible que els joves atletes alcoians continuen practicant aquest esport amb cada vegada millors resultats a nivell competitiu, esportiu i també humà.




No hay comentarios: