lunes, 17 de marzo de 2014

Campionat d`Espanya d`Atletime Cadet (Antequera)

Encara ressonaven en els  nostres oids els noms dels atletes emesos per la megafonia, que pujaven a la tarima per a arreplegar els trofeus de la “XXXVI Pujada a la Font Roja, Quan ens arribava la notícia des de Antequera, on es disputava el XXVIII Campionat d'Espanya Cadet en Pista Coberta, on l'iberut i component del Club Atletisme Alcoi (Unión Alcoyana), Javier Mirón Caro, aconseguia ser 2º en 600 metres amb un temps d'1:23.28, per tant sub- campió d'Espanya.
A Javier el va acompanyar en la disputa de les semifinals, celebrades el dissabte 15 de març de 2014, el seu company de club Ferrán Florencio Catalá, que en la 2ª semifinal no va aconseguir la passada a la final de l'endemà, classificant-se 8é de la sèrie amb 1:32.65, temps superior al que havia aconseguit la setmana anterior en Alhama per a traure la mínima per a aquest Campionat, en descàrrec del xaval haurem de dir que és el seu primer any de Cadet i açò li haja fet pagar la poca experiència en la categoria, mentre que Javier en aquesta primera jornada, participava en 1ª semifinal, arribant ,1º amb 1:26.47. Finalment destacar que en la final la majoria dels vuit finalistes aconseguien baixar el crono d'1:27. 00. Enhorabona al xaval de l'Atletisme Alcoi.
Ara a esperar a la setmana vinent que a Sant Sebastià es disputara el XLI Campionat d'Espanya Junior en Pista Coberta, on el Club Atletisme Alcoi (Unión Alcoyana) desplaça dos xavals classificats per a participar en el mateix, Jeremi Jassel Fermín Martínez i David Miró Espí. Sort a tots dos. 

No hay comentarios: