viernes, 21 de marzo de 2014

Aquesta setmana ens anem a centrar en la XXXVI Pujada A la Font Roja, organitzada pel Club Atletisme Alcoi, que tenia lloc el diumenge 16 de març de 2014, amb eixida de la pista d'atletisme del Poliesportiu Francisco Laporta i arribada a l'esplanada del Santuari de la Font Roja després de recórrer, 8.500 metres aproximadament. Van arribar a classificar-se fins a 247 atletes, als quals es va imposar el Component del C. A. Apol*Ana (Alacant), Juan José Martínez Díaz, amb 0:33:34, sent primer en Veterà B , mentre l'alcoià de l'Evasió Running, Vicente Cardona Sánchez, era 3º amb 0:34:44, sent 2º de Veterà B, a continuació donem una relació dels corredors Club Atletisme Alcoi que van aconseguir trofeu en aquesta prova, per a la resta d'atletes us remetem a la web de l'empresa cronometradora de la carrera, www. timerlap.com.