lunes, 10 de febrero de 2014

De nou aquesta setmana va haver-hi carrera del Lliga FEMECV 2014, en aquesta ocasió es tractava de la Cursa per Muntanya Almenara, que va tenir lloc el diumenge 9 de febrer de 2014 en la ja dita localitat castellonenca, on van arribar a classificar-se més de 300 atletes, que van haver de recórrer un total de 21.200 metres amb un desnivell positiu d'1.100 metres positius, en categoria absoluta i 13.000 metres amb desnivell positiu de 400 metres en Juvenil/Cadets.
Imposant-se el turolense del C. D. Muntanya GR33, Mario Bonavista Domingo, amb 1:49:55, el primer atleta Club Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta era, José Miguel Soler Martínez, en la 42 posició amb 2:12:05, 9º, amb 1:55:30, i el corredor de S. M. C. A. Alcoi que creuava la meta en el lloc 73º, amb 2:18:16, Alejandro Córcoles Satorre, era tercer en Promesa Masculí, els altres atletes del Club Atletisme Alcoi, es van classificar de la següent manera:
072 Terol Cascant, Víctor, 2:18:15, S. M. C. A. Alcoi, Sénior Masc.
158 Francés Vicedo, Marcos, 2:36:31, S. M. C. A. Alcoi, Vet. Masc. 044
167 Giner Monserrat, Marcos, 2:37:26, S. M. C. A. Alcoi, Sénior Masc.
266 Díaz Pérez, Cristina, 3:05:20, S. M. C. A. Alcoi, Vet. Fem. 007
En categoria Cadet, l'integrant del Club Atletisme Alcoi, Borja Córcoles Satorre, era 3º amb 1:28:39.