lunes, 17 de febrero de 2014

Aquesta setmana quant a atletisme federat es refereix, començarem per alguns detalls que ens van quedar pendents de la setmana anterior, a causa de que el totpoderós Club del Playas de Castellón, no ens va facilitar les classificacions del Cross de la mateixa ciutat fins al dimecres al matí, que a més va ser modificat el dia 14/02/2014.
En el que a la classificació per clubs, un dels equips del Club Atletisme Alcoi (Unión Alcoyana), van aconseguir classificar-se per a disputar el Campionat d'Espanya a celebrar en Oropesa, en Categoria Cadet Masculí, compost per: David Jiménez Madrid, Javier Mirón Caro, Ferrán Florencio Catalá i Anás Kantajani, i van quedar en reserva per a una possible baixa el Juvenil Femení en quart lloc amb: Aitana López Mollá, Lara Davó Galiana i Carmen Fernández Matarredona, a més d'altres membres del club alcoians que ho van fer amb altres clubs com: Antonio Criado Pavón amb el Playas de Castellón, en Juvenil Masculí, Laura López Mollá amb el Decatlón Kondy (Elx), Cadet Femení, i Ovidi Albert Espí, amb Club Atletisme Xativa, en Junior Masculí.
Quant aquest cap de setmana el dissabte 15 de febrer de 2014, en les pistes del Luis Puig de València va tenir lloc, el Campionat Autonòmic Absolut PC, on van participar els següents atletes del C. A. Alcoi (Unión Alcoyana). 60 ML
Fermín Martínez, Jeremi Jassel, 1º en semifinal 7, 08, i 6º en la final 7,17
Miró Espí, David, 5º en semifinal 7,19, sense passar a la final
Nonga, Olivier, 4º en semifinal 7, 23, sense passar a la final
200 ML
Fermín Martínez, Jeremi Jassel, Final (1), 3º amb 22,83
Miró Espí, David, Final (4), 1º amb 22,90
I ja el Diumenge 16, en L`Alcudia, es disputava l'última prova del Circuit Autonòmic de Camp a través, amb el VI Cross de L`Alcudia, Campionat Autonòmic Individual, en les categories de Junior, Promesa, Sènior i Veterà, pocs van ser els atletes del club alcoià que van anar a disputar aquesta prova, ja que el monitor dels xavals de l'escola, va donar permís al que no volguera acudir a la mateixa no ho fera, aquests van ser els components del C. A. Alcoi, que van prendre part en la mateixa: