viernes, 17 de mayo de 2013

Sábado 11 de mayo

Dissabte passat 11 de maig de 2013, en la localitat d'Elx, es van disputar entre matí i vesprada diferents campionats d'atletisme federat en els quals van prendre parteix xavals del Club Atletisme Alcoi. En el Campionat Provincial Infantil i Control Aleví dels XXXI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, aquests van ser els atletes que van prendre part: En Masculins
500 M L: Ferrán Florencio Catalá (Infantil) 1er Classificat, amb 01:20. 18
1.000 M L: Arnau Díaz Domínguez (Infantil) 5º Classificat, amb 03:12
1.000 M L: Iván Juárez Botella, Adel Balala Rojo (Aleví) 6º i 9º respectivament
Salt d'Altura: Adel Balala Rojo, Ivan Juárez Botella (Aleví), Adel 1,05 Ivan 2º 1,20
Salt de Longitud: Ferrán Florencio Catalá (Infantil) 1er Classificat, 4,95 metres
Féminas
800 M L: Berta Llorens Domínguez (Infantil), 10ª amb 11.90
150 M L: Jasmine Balala Rojo, Laura Jordá Sanchis (Infantil), 10ª i 8ª, 23.55 i 24.28
1.000 M L: Olaia Albert Espí (Aleví), 7ª amb 4:43.63
3.000 M L: Lara Gisbert García, Laura López Mollá (Infantil) 5ª i 2ª respectivament
Salt de Longitud: Laura Jordá Sanchis, (Infantil), 10ª amb 3,67 Metres
Triple Salt: Jasmine Balala Rojo (Infantil)
Llançament de Martell: Berta Llorens Domínguez, 6ª 14,28 Metres
Llançament de Pes: Olaia Albert Espí (Aleví), 8ª 4,58 Metres
Llançament de Disc: Laura López Mollá (Infantil)
4X80, 4ª classificades amb: Berta Llorens, Jasmine Balala, Laura Jordá I Laura López.
En la jornada de Control dels JJ DD C. V. Categoria Cadets
Potser el més destacable d'aquest control vespertí, siga el primer lloc en els 1.000 metres d'Antonio Criado, que a més aconseguia la millor marca d'Espanya, 02:33.78 de la seua categoria.
Masculí
100 M L: Javier Moyano Abad, Alejandro Borrás Rojo
1.000 M L: Hamza Bachiri, Miguel Toledo Jiménez, David Jiménez Madrid, Sergio Moyano Abad i Antonio Criado Pavón.
2.000 M Obstacles: Issam Fakhari
100 M Tanques i Salt de Pértiga: Marc Vidal Ponsoda
Llançament de Disc i Martell: el Mehdi Lachhab
Féminas
100 M L: Andrea Olcina Ferrer
1.000 M L: Lara Davó Galiana, Yolanda Fernández Requena i Mercedes Payá Silvestre
100 M i 400 M Tanques: Aitana López Mollá
I el diumenge 12 en Xativa, Campionat Provincial Individual Veterà a l'aire lliure + III Control Absolut, en aquest últim van prendre part els següents atletes del Club Atletisme Alcoi, tots ells en categoria masculina:
100 M L. David Miró Espí i Rafael Pla Sempere
200 M L. Rafael Pla Sempere
1.500 M L. Pablo Francés Candela
Salt d'Altura, José Luis Briva Martínez i Pablo francés Candela
Triple Salt, David Miró Espí.
I quant a atletisme popular es refereix, en la pedania dianense de Jesús Pobre, el dissabte 12 es disputava la 5ª prova del XVII Circuit a Peu Marina Alta, amb la XVI Cursa Popular de Jesús Pobre, amb un recorregut de 9,8 quilòmetres, que amb una temperatura agradable i un circuit dur igual que la resta de carreres d'aquest circuit. En la carrera Van arribar a classificar-se un total d'1.371 corredors als quals es va imposar l'atleta del C. A. Franc Beneito R. Denia, Juan Ramón Pous Pérez, amb 0:32:21, i el primer corredor del Club Atletisme Alcoi, a recórrer la distància programada era: Ángel C. Gisbert Muñoz, en el lloc 557, amb un temps de 0:47:13, la resta de corredors d'aquest club es van classificar així:
713 Antonio Giner Pérez, 0:49:22, Veterà B Masculí 067
932 Vicent Carchano Matarredona, 0:52:15, Veterà C Masculí 013
En les carreres prèvies a la prova de fons, en aquesta ocasió tan solament va participar en la categoria d'Aleví Masculí, Arnau Díaz Domínguez, aconseguint la 3ª plaça en una distància d'1.400, amb 05:03, lloc molt meritori ja que al matí ja havia participat en 1.000 M L, a Elx.