lunes, 29 de abril de 2013

27 de abril

Aquesta setmana concretament el dissabte 27 d'abril de 2013, els atletes del Club Atletisme Alcoi pel que fa a competició oficial es van desplaçar a Xativa, per a disputar la segona jornada del Campionat Provincial Absolut per Clubs + II Control, organitzats pel C. A. Xativa, van prendre part pel club alcoià els següents atletes:
Aitana López Molla
En lo concernent a atletisme popular els atletes del C. A. A. Van prendre part en la XI Cursa Popular de Teulada-Moraira, disputada en la primera població, prova que constava de 10 quilòmetres i que està inclosa 17è Circuit a Peu de la Marina Alta, i que va tenir una participació superior als 1.200 corredors als quals es va imposar l'independent, Manel Tornero Aragó, amb 0:33:03, els components del Club Atletisme Alcoi, es van classificar així:
497 Ángel Carlos Gisbert Muñoz, 0:47:50 Veterà A Masculí 138
691 Antonio Giner Pérez, 0:50:20, Veterà B Masculí 065
740 Vicent Carchano Matarredona, 0:51:16, Veterà C Masculí 011
741 Josep Torregrosa Samper, 0:51:16, Veterà C Masculí 011.
En les carreres prèvies als majors, en la categoria d'Aleví Masculí, Arnau Díaz Domínguez, era segon cobrint la distància d'1.200 metres en 03:45
També a Sagunt en la 28á Mitja Marató de Sagunt va haver-hi representació del Club d'Alcoi, en aquesta carrera van prendre van participar més 1.500 atletes imposant-se el component de l'Atletisme Massamagrell Mohamed Mohatanne, amb 01:06:50, mentre l'únic representant alcoià ho feia en el lloc 1.139, Aarón Mira Cabrera amb 01:51:47, Sènior Masculí 306.