lunes, 8 de octubre de 2012

6 Octubre - XIII Volta a Peu L'Olleria

Este fin de semana se disputó la 10ª Carrera del IV Circuito CRM de la Vall de Albaida, correspondiente a la XII Volta a Peu L'Olleria.
En las categorias inferiores Arnau Diaz Dominguez gano su carrera en la categoria de Alevines, sobre una distancia de 1000 metros.
Ya en la categoria absoluta sobre una distancia de 9000 metros realizaron la prueba los siguientes atletas del club.
Aquest cap de setmana es va disputar  10ª  carrera de IV circuit  CRM de la Vall de Albaida, corresponent a la XII Volta a Peu L'Olleria.
En les categorias de xiquets, Arnau Diaz Domínguez va guanyar la seva carrera en la categoria d'Alevins, sobre una distància de 1000 metres.
Ja en categoria absoluta sobre una distància de 9000 metres van correr els següents atletes del club.