sábado, 6 de octubre de 2012

29 Setembre - XIII Gran Fons Mónica Pont Albaida

En la prova corresponent a l'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall D`Albaida, que es va disputar dissabte passat dia 29 de setembre del 2012 a Albaida, la denominada XIII Gran Fons Mónica Pont, que s'iniciava a les 17,30 i
Que tènia una distància de 10.900 metres, en un circuit mixt entre urbà i camins de muntanya, i en la qual van classificar 624 atletes, la temperatura i l'organització van ser bones. El guanyador de la prova va ser l'atleta del C. A. Cárnicas Serrano, Octavio Sanchis Penadés, que va invertir un temps de 0:30:38, mentre el primer atleta d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era l'alcoià del C. A. Marathón Crevillent , Emili Sellés i Seguí, amb 0:38:03, en 4º lloc, de la general i 3º de la categoria Sènior Masculí, en el lloc 34ºarribava l'atleta del C. A. Castalla, Juan José Gil Poveda, amb 0:42:30, per la qual cosa pujava al podi com 2º Veterà B Masculí, i en el 35 era l'independent d'Alcoi, Lucas Moreno Prados, amb 0:42:39, per la qual cosa accedia al podi com 3º de Veterans B Masculí, en el 136 de la general, arribava l'atleta del C. T. Banyeres de Mariola, Mila Silvestre Belda, amb 0:46:59, i pujava al podi com 3ªVeterana A Femenina, la resta de corredors de la zona es van classificar de la següent manera:
547 Juanvi Ferrando Guardiola, 0:59:35, C. A. Alcoi, 115 Veterà B Masculí

Quant a la classificació de el “Circuit”, els atletes d'aquestes comarques que estan amb possibilitat d'aconseguir podi en el mateix, l'independent d'Alcoi, Lucas Moreno Prados és 2º, en Veterans B Masculí, ja pràcticament assegurat, en Veterana B Femenina, Esther Vilaplana Giner, del C. A. Alcoi, és 3ª, encara que segurament no aconseguirà aquesta posició, ja que les corredores que li precedeixen tenen millors targetes i quan completen les vuit proves corresponents, serà desplaçada d'aquesta posició, al contrari li ocorre al també component del C. A. Alcoi, Vicent Carchano Matarredona, que és 4º en Veterà D Masculí, i que solament completant la pròxima carrera s'asseguraria el tercer lloc de la categoria.