miércoles, 26 de septiembre de 2012

22 Setembre - X Volta a Peu a Lluxent

En  la prova corresponent a l'IV Circuit CRM de Carreres de Carreres Populars de la Vall D`Albaida 2012, aquest passat dissabte va correspondre a la X Volta a Peu a Lluxent, carrera que tènia una distància de 9.100 metres, en un circuit mixt entre urbà i rural, i que va tenir una participació de més de 500 atletes, la temperatura i l'organització van ser bones. El guanyador de la prova va ser l'atleta del C. A. Safor- Cafemax, Félix Pont Chafer, que va invertir un temps de 0:30:38, mentre el primer atleta d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era el component del C. A. Soca-Run de Cocentaina, Raúl Solbes Monzó, amb 0:34:24, col·locant-se com 3º de la general i 2º de la categoria Sènior Masculí, també aconseguia un podi l'independent d'Alcoi, Lucas moreno Prados, que creuava la meta en el lloc 29º amb 0:36:38, sent 2º en Veterans B Masculí, la resta de corredors de la zona es van classificar de la següent manera: